PAKUN KURULUŞUDUR | SINCE 1951

Standart Ürünler

Külhanbeyi Trabzon Ekmeklik

Ürün Kodu : 005
Nem : 14,5 Max
Protein : 12,5 Min
K. Maddede Kül : 0,55 Min
Yaş Öz Gluten : 30 Min
Indeks : 95 Min
Sedimantasyon : 45 Min
Gecikmeli Sedimantasyon : 60 Min
Enerji : 120 Cm2 Min
Stabilite : 13 Dk.
Su Kaldırma : %58


Sahip olduğu hamur stabilitesi ve elastikiyet oranı ile tamamen Trabzon ekmeklik prosedürüne uygun; ürünlerin yüksek hacim, ekmek içi gözenekleri ince ve homojen, kabuk yapısı ince ve istenilen renkte olması amacıyla geliştirilmiştir.

HIZLI İLETİŞİM

Sorun Ve Şikayetlerinizi Bize Hızlı Bir Şekilde Bildirin